Albanian Recipes

Ballokume with Roasted Garlic
Burek me Spinaq
Byrek me Mish
Coffee and Hazelnut Ballokume
Djathë and Butternut Squash Soup
Djathë and Chickpea Curry
Djathë and Eggplant Stew
Djathë and Lentil Stew
Djathë and Mushroom Risotto
Djathë and Potato Pie
Djathë and Spinach Salad
Djathë i Bardhë me Çokollatë
Djathë i Bardhë me Karkaleca
Djathë i Bardhë me Kastravec
Djathë i Bardhë me Kek
Djathë i Bardhë me Krem Kafe
Djathë i Bardhë me Krem Karamel
Djathë i Bardhë me Mollë
Djathë i Bardhë me Perime
Djathë i Bardhë me Qumësht
Djathë i Bardhë me Salcë Kosi
Fërgesë me Domate
Fërgesë me Mish
Fërgesë me Spinaq
Gjizë-Style Baked Kebab
Gjizë-Style Eggplant Parmesan
Gjizë-Style Potato Salad
Gjizë-Style Roasted Vegetables
Gjizë-Style Spinach Pie
Gjizë-Style Stewed Tomatoes
Gjizë-Style Stuffed Peppers
Grilled Djathë with Garlic and Lemon
Kabuni Pilaf
Kabuni Soup
Kabuni Stew
Krem ​​me Petë dhe Mollë
Kuksi
Kukurec me Mish
Likëngë Soup
Likëngë Stew
Likëngë with Beans
Likëngë with Coconut Milk
Likëngë with Okra
Likëngë with Peanuts
Likëngë with Rice
Likëngë with Spinach
Peshk me Salce
Petë me Kastravec dhe Kari
Petë me Krem ​​dhe Domate
Petë me Krem ​​dhe Kari
Petë me Krem ​​dhe Kastravec
Petë me Krem ​​dhe Kastravec me Kari
Petë me Krem ​​dhe Kumbulla
Petë me Salcë Kosi dhe Kumbull
Qofte me Mish
Qofte me Spinaq
Salcë Kosi
Sallatë me Kastravec
Sarma me Spinaq
Sopi with Beef
Sopi with Chicken
Sopi with Eggplant
Sopi with Lamb
Spicy Tomato and Djathë Soup
Sufllaqe
Tavë Dheu
Tavë Kebab me Patate
Tavë Kosi
Tavë Kosi me Mish Pule
Tavë Krap me Djathë
Tavë Krap me Gjizë
Tavë Krap me Karkaleca
Tavë Krap me Mish Qengji
Tavë Krap me Qofte
Tavë Krap me Salcë Kosi
Tavë Krap me Spinaq
Tavë me Domate
Tavë me Patëllxhan
Vori Vori with Cheese
Vori Vori with Garlic
Vori Vori with Mushrooms
Vori Vori with Olives
Vori Vori with Onions
Vori Vori with Peppers
Vori Vori with Sausage
Vori Vori with Spinach
Vori Vori with Tomatoes